Prima také věří osvědčeným pořadům

středa, 03. srpna 2011, 11:10 TV MediaGuru

Televize Prima zveřejnila své podzimní programové schéma. Obdobně jako konkurenční Nova věří svým osvědčeným pořadům.

Druhá nejsilnější komerční televizní stanice už dříve avizovala, že pro podzimní schéma počítá s dalším pokračováním talentové show Česko Slovensko má talent, kterou připravuje společně s TV Joj. Do poroty nově usedne Martin Dejdar, nikoli ale Jan Kraus. Podle generálního ředitele TV Prima Marka Singera bude letos pořad postaven trochu jinak. Do programového schématu bude talentová show zařazena v neděli večer. Prima také oznámila, že připravuje nový formát sociální reality show Moje místo, kterou bude vysílat v sobotu odpoledne. "Chceme ten formát otestovat, je to přeci jen specifičtější zaměření reality show. Proto ho nasazujeme i do tohoto času," zdůvodnil generální ředitel TV Prima.  

Ve všední dny se struktura pořadů v nabídce TV Prima nebude výrazněji měnit. Pondělní večery budou patřit sitcomu Rodinka, který navazuje na legendární seriál Takové normální rodinky. Představí se v ní herci Jana Štěpánková, Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík. Pondělní program doplní i Partička Richarda Genzera a Michala Suchánka. Prima bude také pokračovat ve vysílání svého úspěšného seriálu Cesty domů. Úterý bude patřit pořadu Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý, jehož sledovanost je stále velmi dobrá. Středa patří tradičně Top star magazínu.

Kriminální žánr už nebudou na obrazovkách Primy zastupovat Vraždy v Midsomeru, ale příběhy inspektora Schimanského.

Prima nabídne nové díly pořadu Ano, šéfe se Zdeňkem Pohlreichem, čtvrtou řadu už ale natáčet nebude. Vaření bude ve vysílání zastoupeno rovněž pořadem Prostřeno. Připraveny jsou také premiérové díly talk show Jana Krause a publicistického pořadu Soukromá dramata.

-mav-