Bauer posílí značky Tina a Rytmus života

středa, 14. září 2011, 12:15 Tisk MediaGuru

Vydavatelství Bauer Media se chystá uvést na trh tři nové tituly spojené se značkami Tina a Rytmus života.

Už od příštího týdne začne vydavatelství Bauer Media vydávat první z dalších novinek, které má na letošní podzim připravené. Vydavatelství se přitom rozhodlo posílit jednu ze svých stěžejních značek v segmentu bulvárních týdeníků Rytmus života. Od pondělí 19. září přijde s novým dvouměsíčníkem, který bude vycházet právě pod hlavičkou Rytmu života a který bude zaměřen na vaření.  Titul s názvem Nejoblíbenější recepty bude vycházet v nákladu 80 tisíc výtisků jako čtvrtletník.

Další ze stěžejních značek vydavatelství – Tina –  doplňuje svůj záběr o tituly věnované bydlení a zahradě. Přichází tak s novým dvouměsíčníkem Zahrada, který vyjde 21. září a s měsíčníkem Bydlíme. Ten bude vycházet v nákladu 60 tis. kusů jako měsíčník, prodávat se bude za 29 Kč. Poprvé se v prodeji objeví ve čtvrtek 22. září.

Bauer tak pokračuje ve strategii rozšiřování svých časopiseckých rodin. Už v uplynulých týdnech přišel s novými tituly Luštění a příběhy (spjatý s časopisem Napsáno životem) a Příběhy na hraně zákona (opět pod hlavičkou Napsáno životem). 

-mav-