Vodafone představil svoji vánoční kampaň

úterý, 01. listopadu 2011, 12:02 Reklama MediaGuru

Velikonoční motivy využije pro svou vánoční kampaň mobilní operátor Vodafone. Kampaň odstartovala v úterý 1.11.

Velikonoční motivy místo obvyklé vánoční symboliky zařadí do své vánoční kampaně mobilní operátor Vodafone. Kampaň společně s novými nabídkami představil v úterý na tiskové konferenci. 

Kampaň už přitom Vodafone zahájil před oficiálním oznámením. Velikonoční vajíčko, které se objevilo na pražském metronomu na Letné, je předzvěstí jejího začátku. V televizním spotu, provázeném skladbou od Nightwork zpěváka Vojtěcha Dyka, se pak objevují typické velikonoční symboly. Vodafone tím chce ukázat, že je vždy „o krok napřed“. „Nechceme být stejní a nechceme lidem brát Vánoce. Už od Oskara jsme ale byli napřed a věříme, že díky nám budou napřed i naši zákazníci,“ sdělila Markéta Moreno, která se ve Vodafonu stará o značku a komunikaci. Celkem má Vodafone připraveno pět televizních exekucí.

Vánoční nabídka Vodafonu spočívá v možnosti stahování desítky placených aplikací zdarma. Noví uživatelé mobilního internetu od Vodafonu jej budou moci o víkendech využívat až do konce ledna zdarma a stávající zákazníci s měsíčními datovými tarify budou mít k dispozici u svého tarifu dvojnásobný objem dat (FUP). Vodafone také v rámci speciální limitované edice tarifů nabídne neomezený tarif za 1490 korun (volání, SMS, internet v mobilu).

-mav-