ČT může vytáhnout StarDance a nové Vyprávěj

pátek, 20. ledna 2012, 07:30 TV MediaGuru

Česká televize může do podzimního schématu nasadit další řadu taneční soutěže StarDance a novou řadu seriálu Vyprávěj.

Dva silné programové formáty může do podzimního vysílání nasadit Česká televize. Jde o taneční show StarDance, na kterou letos na jaře ČT získala vysílací licenci od BBC. Licence je platná pro ročníky 2012 a 2013 a ČT ji tedy velmi pravděpodobně pro letošní ročník uplatní na podzim. Šlo by v pořadí o pátou řadu této divácky úspěšné taneční show, která se naposledy vysílala na podzim 2010.

V podzimním schématu ČT se může také objevit čtvrtá řada seriálu Vyprávěj, který tvoří páteř pátečního večerního vysílání ČT1. Čtvrtou řadu už začala ČT natáčet. V současnosti vysílá třetí řadu, kterou pokryje letošní jarní období.

Česká televize zatím zařazení obou formátů na podzim 2012 nepotvrzuje s tím, že jde o předčasnou otázku.  „Česká televize má vysílací licenci pro další řadu StarDance. Je také pravda, že pokračujeme v natáčení další řady seriálu Vyprávěj. To, zda oba formáty nasadíme do vysílání a kdy, bude rozhodovat programové oddělení a budeme to prezentovat v průběhu roku. V tuto chvíli je to ještě předčasné,“ uvedla na dotaz MediaGuru.cz Michaela Fričová, tisková mluvčí ČT.

-mav-