Prima postaví seriál proti reality show Hlas

úterý, 24. ledna 2012, 11:00 TV MediaGuru

Druhá řada seriálu Zázraky života se objeví v jarním programovém schématu Prima family. Vysílat jej Prima bude každou neděli od 20:00.

Prima family se bude na jaře opírat o své osvědčené pořady a představí také několik novinek. V jarním schématu se objevují premiérové řady seriálu Cesty domů (od 6. února), Nikdo není dokonalý (od 7.2.), Partička (od 27.2.) nebo Soukromá dramata, a to ve svých obvyklých časech. V podvečerních časech představí Prima nové díly pořadu Prostřeno, a to už od 30. ledna. „Věříme, že to bude černý kůň jarní sezóny,“ uvedl programový ředitel Prima family Petr Vladyka.

Vedle stěžejního seriálu Prima family Cesty domů se ve vysílání objeví také druhá řada seriálu Evy Papouškové Zázraky života, který bude vysílán v neděli od 20:00 a půjde tak proti reality show Hlas Česko Slovenska konkurenční TV Nova.

Prima family také na jaře nasadí další řady reality show Farmář hledá ženu. Poprvé se ve vysílání objeví 5. března. Stejný den bude také startem pro reality show Hotel Paradise, která je postavena na podobném konceptu jako Vyvolení. Soutěžící v ní sdílejí prostory v hotelu v Dominikánské republice a soutěží mezi sebou o to, kdo vydrží v hotelu nejdéle a tedy o závěrečnou výhru 50 tis. eur. Moderování pořadu bylo svěřeno Martině Gavriely. Hotel Paradise bude vysílán na Prima Love i Prima family. Na Prima Love poběží od pondělí do pátku (20:15), na Prima family budou na konci týdne (v pátek po Show Jana Krause) vysílány sestřihy z jejího průběhu. Větší část reality show bude odvysílána na Prima Love, kde se počítá s 90 epizodami, na Prima family jen s 18 epizodami.

Středeční Top Star magazín vstupuje do jara s novou moderátorkou, když dosavadní Mahulenu Bočanovou nahrazuje Gábina Partyšová.

Do čtvrtečního prime-time přichází Prima s novým zábavním pořadem Česká 30, vybírajícím nejlepší česká videa. Moderátorem pořadu je Martin Dejdar. Poté bude následovat šestá řada pořadu Jste to, co jíte.

Páteční pozdní prime-time je stále vyhrazen pro Show Jana Krause a sobotní večery pro sportovně-zábavní show Aréna národů, která je jakousi obdobou dřívějších Her bez hranic.

Programové schéma Prima family, jaro 2012, Po-Pá

Programové schéma Prima family, jaro 2012, So-Ne

Na Prima Cool připravuje stanice dva pořady vlastní tvorby: Těžkou dřinu a nový týdeník pro muže menZone. Uvede také katastrofické pořady Apokalypsa nebo Experiment Kolonie.

Vysílací schéma Prima Cool, jaro 2012

-mav-