Vedení Aha! přebírá Lain, Černohlávek odchází na Novu

úterý, 28. února 2012, 10:00 Lidé, Tisk, TV MediaGuru

Vedením deníku Aha! je nově pověřen Radek Lain, který tak střídá Lubora Černohlávka. Ten podle neoficiálních informací míří na TV Nova.

Od 1. března dochází ke změně ve vedení deníku Aha!, Nedělního Aha! a Aha! TV magazínu. Řízením redakce je nově pověřen Radek Lain. Dosavadní šéfredaktor Lubor Černohlávek odchází na odlišnou pozici do jiné firmy, informovalo v úterý vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

„Děkuji Luborovi Černohlávkovi za velký kus práce, který v deníku Aha! odvedl, a přeji mu mnoho úspěchů v jeho budoucím působišti,“ uvedla Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

Podle informací MediaGuru.cz odchází Lubor Černohlávek do TV Nova, kde by měl převzít řízení oddělení PR a komunikace. Dosud jej vedl Vladimír Mužík, od pátku 24. února byl ale jmenován novým ředitelem zpravodajství a publicistiky TV Nova.

Radek Lain pracoval již v průběhu studií od poloviny 90. let jako elév v deníku Blesk, tamtéž pak působil od roku 1997 jako kmenový redaktor sportu. Od roku 2005 pak pracoval v deníku Aha!, kde se o tři roky později stal zástupcem šéfredaktora.

-mav-