Kofola v nové kampani zve na Neslýchané festivaly

pondělí, 14. května 2012, 07:16 Reklama, TV MediaGuru

Kofola chce svou letní kampaní zprostředkovat festivalové zážitky i neslyšícím.

Nová kampaň Kofoly se sloganem „Každý otisk se počítá“ zve na významné české hudební festivaly – Mezi ploty, Colours of Ostrava, Benátská noc, Hip Hop Kemp a Trnkobraní –, kde bude možné mimo jiné i podpořit projekt, díky kterému si hudbu budou moci užít i neslyšící.

Kampaň, jež pochází z kreativní agentury Kaspen/Jung von Matt, běží od 11. května v televizi a na internetu, mimo jiné i na internetových stránkách www.neslychanefestivaly.cz. Pod televizními spoty je režijně podepsán Jakub Kohák.

Dále bude kampaň podpořena na uvedených festivalech, kde bude pro návštěvníky připraven speciální stan Kofoly, ve kterém bude možno otiskem ruky podpořit unikátní projekt Zpívající ruce, který se věnuje školení speciálních tlumočníků hudby pro neslyšící. Za každého, kdo si nechá otisknout barevný otisk ruky na srdce, přispěje Kofola 5 Kč. Výtěžek z akce bude věnován na konto občanského sdružení Česká komora tlumočníků znakového jazyka, finanční dar bude dále doplněn výtěžkem z veřejné aukce tzv. Dobronožek, která současně probíhá na http://www.kofola-dobronozky.cz.

Kromě otiskování dlaní se návštěvníci stanu Kofoly potkají s neslyšícími barmany, tlumočníky do znakové řeči, kteří budou učit, jak vyznat lásku „v tajném festivalovém jazyce“, a nebudou chybět ani další atrakce, například divadlo v podání neslyšících.

„Pevně věříme, že díky podpoře projektu zábavnou formou se budou festivaly otisky na srdci jen hemžit,“ dodává Egle Wehle, brand manažerka Kofoly.

Součástí kampaně je SMS soutěž o festivalové lístky. Pomocí kódů ukrytých pod víčkem nové Kofoly Festivalové 0,5L i ostatních soutěžních půllitrovek Kofoly mohou spotřebitelé vyhrát lístky na všechny Neslýchané festivaly.

-kch-