Prima 4. Možný název pro nový kanál Primy

pátek, 24. srpna 2012, 07:45 TV MediaGuru

FTV Prima žádá o registraci několika nových ochranných známek, které souvisejí s uvedením jejího čtvrtého kanálu.

Společnost FTV Prima, která provozuje vysílání kanálů skupiny Prima, si požádala o registraci několika nových ochranných známek. Jsou mezi nimi např. názvy Prima 4, Prima Life, Prima Zoom a Prima Clever. Registrace známek souvisí se záměry provozovatele uvést v příštím roce na trh další, v pořadí už čtvrtý televizní kanál.

Nové registrace ochranných známek tak rozšiřují spektrum značek, které si už Prima nechala registrovat dříve a které dosud nepoužila - např. Prima Doma, Prima Plus nebo Prima Sport.

Záměr rozšířit portfolio televizních kanálů nedávno potvrdil generální ředitel Primy Marek Singer. Čtvrtý televizní kanál by se měl zaměřit na mladší diváky s tím, že přinášet by měl filmy, sport, dokumenty a magazíny. FTV Prima původně plánovala spuštění nového kanálu na letošní září, vzhledem k situaci na reklamním trhu se ale start odsunula na příští rok.

Čtvrtý televizní kanál by měl rozšířit stávající nabídku v podobě kanálů Prima family, Prima Cool, Prima Love a internetového Prima Play.

-mav-