TV Barrandov povede Robert Kvapil

středa, 26. září 2012, 16:03 Lidé, TV MediaGuru

Generálním ředitelem TV Barrandov se od 1. října stává Robert Kvapil. Nový management televize je sestaven.

Do vedení čtvrté nejsledovanější televizní stanice TV Barrandov usedne od pondělí 1. října 2012 Robert Kvapil. Ten je zároveň předsedou představenstva provozující společnosti Barrandov Televizní Studio. Informovala o tom výkonná ředitelka společnosti Empresa Media, většinového akcionáře TV Barrandov, Kateřina Jelínková.

Výkonným ředitelem pro provoz televize byl od stejného data jmenován Radek Žádník, který dříve působil s Robertem Kvapilem v České televizi - zastával pozici šéfa programových okruhů. Po zvolení Petra Dvořáka generálním ředitelem ČT však společně s dalšími třemi manažery veřejnoprávního média na svůj post rezignoval.

Po odchodu Janise Sidovského z postu programového ředitele, kterého v tomto týdnu nahradil  Marek Stoniš, tak odchází i generální ředitelka Martina Lišková. Nový akcionář považuje změny v managementu za kompletní.

„Těmito kroky, stejně jako předchozím jmenováním Marka Stoniše do funkce programového ředitele, jsme ukončili změny ve vedení televize. Management televize je nyní kompletní a plně se soustředí na úkoly spojené s programovou a provozní strategií společnosti,“ uvedla Marcela Hrdá, předsedkyně představenstva společnosti Empresa Media.

-mav-