Prima reaguje na Novu, žádá o známku Plníme sny

čtvrtek, 25. října 2012, 07:15 TV MediaGuru

Společnost FTV Prima požádala o registraci ochranné známky spjaté s jejím pořadem VIP Zprávy.

Krátce poté, co registr Úřadu průmyslového vlastnictví zaznamenal žádost CET 21 o registraci ochranné známky Televizní noviny: Splněná přání, si o ochrannou známku spjatou s pořadem VIP zprávy požádala také konkurenční FTV Prima. Úřadu totiž zaslala žádost o registraci známky VIP Zprávy – Plníme sny.  

Jak už jsme na začátku týdne informovali, CET 21 si zažádal o registraci známky spjaté s nejsledovanějším pořadem TV Nova – Televizními novinami. Nova však zatím nekomentovala, k čemu název Televizní noviny: Splněná přání využije – zda půjde o samostatný pořad, nebo speciál v rámci Televizních novin.

FTV Prima tak reaguje na krok Novy a známku VIP Zprávy – Plníme sny si registruje k pořadu, který společně s ostatními tvoří blok mezi 19.00-20:00. VIP Zprávy Prima vysílá před koncem 20. hodiny večerní a končí několik minut po 20. hodině.  

Není to poprvé, co se konkurenční stanice takto popichují. Nova např. v loňském roce předběhla Primu s registrací ochranné známky Sborovna, který chtěla Prima využít pro svůj nový seriál – nakonec pro něj vybrala jméno Základka.

-mav-