Božkov poprvé v historii podpoří televizní spoty

pátek, 09. listopadu 2012, 07:30 Reklama MediaGuru

Značka Božkov společnosti Stock Plzeň jde poprvé ve své historii do televize. Chce tak podpořit současnou poptávku po prověřených značkách.

Značku alkoholických nápojů Božkov od společnosti Stock Plzeň budou v předvánočním období podporovat dva televizní spoty. Jedná se o historicky první televizní reklamu značky Božkov, jejímž hlavním zástupcem je tuzemák Božkov Tuzemský.

„Po uvolnění prohibice je zcela zřetelným trendem orientace spotřebitelů na prověřené značky. A právě z toho těží i řada Božkov, která svojí dlouhodobou tradicí a zaručenou kvalitou současným preferencím zákazníkům odpovídá. Proto jsme se rozhodli právě Božkov ještě dále podpořit,“ uvedla marketingová ředitelka Stocku Plzeň Kateřina Harris.

Stock Plzeň nasadí do předvánočního období hned dvojici dvacetivteřinových spotů s pracovními názvy „Korále“ a „Váza“. Kreativního konceptu i produkce spotů se zhostila reklamní agentura Ogilvy & Mather, režisérem se stal Tomáš Sysel. V obou klipech, které s nadsázkou glosují vánoční hon za dárky, zazní hlas populární české herečky Simony Babčákové.

 

Do televizního vysílání na kanálech Prima Group a Nova Group budou spoty nasazeny od 12. listopadu do 23. prosince.

-kch-