Tři oříšky pro Popelku proti Pyšné princezně a Pelíškům

pondělí, 26. listopadu 2012, 06:07 TV MediaGuru

Televizní nabídka na Štědrý večer bude ve znamení pohádkového souboje Pyšné princezny (Prima family), Třech oříšků pro Popelku (TV Nova) a filmu Pelíšky (ČT1).

Zmíněné pořady se ve vysílání na Štědrý večer objeví přibližně 20 minut po 20. hodině večerní, Pyšná princezna začne na Prima family ve 20:40. Svůj vánoční program zveřejnila v pondělí i TV Nova, a tak nabídka programových titulů hlavních tuzemských stanic na letošní Vánoce je kompletní.

Nova o Vánocích kromě pohádky Tři oříšky pro Popelku nabídne na Boží hod premiéru pohádkového muzikálu V pěřině s Eliškou Baltzerovou a film Firewall s Harrisonem Fordem. Na druhý svátek vánoční odvysílá klasiku S čerty nejsou žerty, 27. prosince pohádku Princ a Večernice (20:20) a o den později Mrazíka (28. 12. od 20:20).

Jak jsme už dříve informovali, Česká televize mj. odvysílá tři premiérové pohádky. Na Štědrý večer uvede premiéru pohádky Karla Janáka Dvanáct měsíčků (od 19:00), na Boží hod Šťastného smolaře (20:00) režiséra Jiřího Stracha a před Silvestrem pohádku Víta Karase O pokladech (30.12. od 20:00).

Ve vysílání Prima family se o vánočních svátcích objeví např. Pyšná princezna, Anna a král, filmový snímek Pretty Woman nebo Hrabě Monte Cristo.

TV Barrandov nabídne na Štědrý večer např. koncert Karla Gotta nebo pohádku Obušku z pytle ven.

Výběr z pořadů TV stanic o Vánocích 2012

-mav-