Seriál Dallas půjde proti VIP Prostřeno!

úterý, 11. prosince 2012, 07:35 TV MediaGuru

Nové díly seriálu Dallas se ve vysílání TV Nova objeví v čase, který je v sezóně vyhrazen Ordinaci v růžové zahradě.

Lednové vysílání, ze kterého se stahují tradiční pořady, bude na TV Nova dvakrát v týdnu ve znamení nových dílů seriálu Dallas a na Prima family VIP Prostřeno!. K tomu se přidají další prověřené pořady, resp. jejich reprízy, vyplývá z programových plánů.

TV Nova už oznámila, že v lednu divákům představí nové díly seriálu Dallas, které se po dvaceti letech znovu vrátí k mapování ságy rodiny Ewingů. Z lednového programového plánu vyplývá, že Dallas se zařadí do večerního prime-time v úterý a ve čtvrtek od 20:20. Vyplní tak čas, který je v hlavní sezóně vyhrazen Ordinaci v růžové zahradě.

Prima family plánuje úterní a čtvrteční čas věnovat pořadu VIP Prostřeno! Začátky hlavních pořadů na Prima family se od ledna posouvají na 20:15, čímž se přiblíží startu hlavních pořadů na TV Nova. Prima totiž své zpravodajské pořady rozšíří o pořad Reportéři na vaší straně a VIP Zprávy budou začínat až ve 20:00.

VIP Prostřeno! následně ve vysílání doplní reprízy Ano, šéfe!. Nova bude po Dallasu vysílat v úterý tradiční Víkend a ve čtvrtek Kriminálku Miami.

Vysílání v ostatních pracovních dnech obsadí na nejsilnějších komerčních televizích známé pořady: romantická Rosamunde Pilcher na Prima family v pondělí a Nikdo není dokonalý ve středu, Kriminálka Anděl a Doktor House v pondělí na TV Nova, ve středu po filmu publicistický Na vlastní oči.

Víkendová lednová večerní nabídka přinese zejména filmové snímky, Nova v neděli večer naváže na vysílání českých filmů.

-mav-