Singer míří do vedení MTG, Prima bude mít nového ředitele

pátek, 07. prosince 2012, 08:42 Lidé, TV MediaGuru

Stávající generální ředitel FTV Prima Marek Singer se k 1. lednu 2013 stane výkonným viceprezidentem MTG.

Od začátku nového roku bude stávající generální ředitel FTV Prima Marek Singer zodpovídat za vysílací operace skupiny MTG v rámci střední Evropy. Jeho zodpovědností bude řízení veškerých operací MTG v rámci volně šířených televizních stanic v Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Bulharsku, Maďarsku a České republice stejně jako placených televizních služeb a rádií v Pobaltí.

S FTV Prima zůstane Marke Singer spojen i nadále, pozici generálního ředitele ale později zaujme jeho nástupce. „Také k 1. lednu 2013 se stane předsedou jejího představenstva a bude tak nadále přímo dohlížet na další vývoj i podobu vysílání všech současných i plánovaných televizních stanic skupiny Prima. Jako generální ředitel FTV Prima bude Marek Singer působit až do okamžiku, než po něm tuto roli převezme jeho nástupce. Ten již byl vybrán, jeho jméno zanedlouho oznámíme,“ uvedl Václav Mazánek z PR oddělení FTV Prima.

Marek Singer vede FTV Prima téměř pět let. Za jeho vedení se skupina Prima rozšířila o nové kanály Prima Cool a Prima Love, ke spuštění je připraven Prima Zoom. Na internetu uvedla Prima v letošním roce PrimaPlay.cz a nedávno založila novou onlinovou firmu Prima On-line.

-mav-