Skupina Nova žádá o další názvy. Pro nový kanál?

čtvrtek, 10. ledna 2013, 14:20 TV MediaGuru

Provozovatel vysílání TV Nova žádá o registraci nových názvů pravděpodobně pro další ze svých kanálů.

Počet registrovaných značek společnosti CET 21, provozovatele vysílání stanic skupiny Nova, se rozšíří. Nova totiž žádá Úřad průmyslového vlastnictví o nové názvy. Může to souviset s plány na uvádění dalších nových kanálů, se kterými chce Nova přijít. Jde např. o názvy Bon Bon TV, Nova Park, Telka TV, Nova Legend, Nova Story či Mozaika.

Nova si už dříve registrovala názvy, které by mohla využít pro nové kanály, např. Nova Doma, Nova Lady, Nova Kids, Nova Hobby, Nova Cartoon nebo Nova Music.

Přestože Nova v loňském roce uvedla dva nové kanály – v červenci televizi pro muže Fanda a před Vánoci komediální Smíchov, ambicí přijít ještě s větší nabídkou stanic ve svém portfoliu se netají. „Jsem přesvědčený, že díky novým televizním stanicím, které jsme spustili a které dále chystáme ke spuštění, budeme pozici jedničky na trhu nadále upevňovat,“ uvedl např. na začátku tohoto týdne při hodnocení roku 2012 s odkazem na vývoj v cílové skupině 15-54 generální ředitel skupiny Nova Jan Andruško.

Jak už jsme dříve informovali, v cílové skupině 15+ byla v loňském roce nejsilnější Česká televize, ve skupinách 15-54 a 4+ skupina Nova.

-mav-