Český Twitter má svou první velkou konferenci

pátek, 15. března 2013, 10:30 Internet & Mobil MediaGuru

Na začátku dubna se v Praze uskuteční první celodenní konference o sociální síti Twitter.

Sociální síť Twitter využívá v současnosti přes 120 tisíc uživatelů jak v Čechách, tak i na Slovensku. Sociální síť se stává oblíbenější a své profily si po vzoru cizích zemí vytváří více lidí nejen z řad široké veřejnosti, ale také z řad odborníků, sportovců, celebrit i politiků. Cestu na Twitter postupně nachází i různě zaměřené zájmové skupiny, organizace a sdružení.

Pokud se chcete o Twitteru dozvědět více, přijďte v úterý 9. dubna na první celodenní konferenci #CZTwitter. Dozvíte se, jak velký potenciál tato síť skrývá a co od ní lze očekávat do budoucna. Kdo se jí nechá ovlivnit, jak na ní uspět a co vše se dá vyjádřit pomocí 140 znaků. Přednášet budou každodenní uživatelé Twitteru, tedy PR a marketingoví manažeři, správci firemních účtů a majitelé populárních účtů, jejichž profily sledují tisíce followerů.

Od Michala Ischia se dozvíte, proč si Twitter zaslouží respekt médií a proč je pro Respekt zajímavější než Facebook. David Grudl prozradí pár fíglů, jak uspět na Twitteru a pomůže vám pochopit jeho fungování. Ján Simkanič nastíní, proč se z Twitteru stává největší zpravodajská agentura. Jakub Křenek představí své zkušenosti z trochu jiného pohledu, kterým je prodej produktů. Dá se na českém Twitteru udělat kampaň? Česká pojišťovna to s pomocí aplikace vyzkoušela a dozvíte se, zda se dá v této oblasti uspět a jaké byly výsledky.

Podrobné informace o konferenci, jejím programu a přednášejících i možnost registrace najdete zde.

Konferenci #CZTwitter pořádá server o českém internetu Lupa.cz. Produkci akce zajišťuje společnost Internet Info.

-mav-