Insider má téměř 1400 předplatitelů, jde do iPhonu

čtvrtek, 07. března 2013, 10:45 Internet & Mobil MediaGuru

Digitální deník Insider rozšířil distribuční kanál o iPhone a po více než roce existence hlásí téměř 1400 předplatitelů.

Deník Insider pro elektronické čtečky a jiná digitální zařízení je od března dostupný rovněž ve speciální aplikaci pro telefony iPhone. Rozšiřuje tak možnosti, jak předplatitelé mohou večerník konzumovat – kromě webové verze čtenáři využívají různá zařízení platforem Kindle, Android či českého eReadingu. „Různé formy prodeje obsahu a možnosti platforem hodláme zkoušet i nadále, jednáme tudíž i s dalšími potenciálními distributory,“ říká Jakub Unger, obsahový ředitel Centrum Holdings, která Insider vydává.

Insider v současnosti registruje téměř 1400 předplatitelů, denní čtenost přesahuje 3 tisíce čtenářů. „Blížíme se k polovině z 2800 aktivních předplatitelských účtů, což byl dlouhodobý a veřejně prezentovaný plán úvodní fáze projektu. Po prvním roce existence je to nad očekávání dobrý výsledek,“ řekl dále Unger.

Deník Insider - statistika po roce existence 

Zdroj: Centrum Holdings

Insider vznikl jako elektronický deník v prosinci 2011. Vychází vždy v 16:00 a řadí se tak spíše mezi večerníky než ranní deníky. Zaměřuje se na exkluzivní informace pro cílovou skupinu lidí s rozhodovacími pravomocemi nebo pro lidi, kteří mají potřebu zvýšené konzumace informací.

-mav-