Prima postaví soutěž Máme rádi Česko proti SuperStar

pátek, 01. března 2013, 11:06 TV MediaGuru

Vědomostní soutěž o Česku s účastí známých osobností se postaví proti pěvecké reality show.

Televize Prima ve čtvrtek večer oficiálně odkryla svůj připravovaný pořad na nedělní večery, svůj nejnákladnější jarní projekt. Od dubna zařadí do nedělního prime-time vědomostní soutěž Máme rádi Česko. V té budou soutěžit dva týmy složené ze známých osobností. V čele těchto týmů budou zpěvák Lou Fanánek Hagen a Jakub Prachař. Soutěž bude moderovat Libor Bouček.

„Nový pořad Máme rádi Česko prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti českých celebrit. Co všechno vědí o České republice, o české historii? Jak dobře znají české filmové hlášky nebo české písničky?,“ tak představuje soutěž televize Prima. Soupeřem nového pořadu bude na konkurenční TV Nova pěvecká reality show SuperStar.

Formát televizní show I love my country, který vytvořila holandská společnost Endemol (producent např. reality show BigBrother nebo The Voice), se poprvé vysílal v roce 2008 a od té doby se rozšířil do několika zemí. V Česku soutěž v tomto roce pod názvem I love Česko vysílala TV Nova, pořad moderovala Halina Pawlowská.

Máme rádi Česko je jedním ze zcela nových pořadů v jarním vysílání Prima family. Další novinkou je talk show Bolka Polívky nazvaná Polívka na víně, která startuje v sobotu 2. března. V pondělí 4. března se pak poprvé představí soutěž s Martinem Dejdarem a Tomášem Měcháčkem Vylomeniny.

-mav-