Sazka představila novou image

středa, 27. března 2013, 12:39 Reklama MediaGuru

Sazka představila novou image, zdůrazňuje inovativnost, týmovost a důvěryhodnost. Chce také dále rozšiřovat portfolio svých služeb.

Společnost Sazka ve středu 27. března představila svou novou image. Jak řekl její generální ředitel Robert Chvátal, který dříve působil ve vedení T-Mobile v České republice a Rakousku, nová image Sazky je symbolem začátku nové éry: „Nová vizuální identita Sazky není pro nás pouhým ,přemalováním štítu‘, ale je to závazek všech, kteří pro Sazku pracují, že se pod novou značkou bude moderně a úspěšně rozvíjet zábavná, inovativní a spolehlivá společnost.“

Sazka, jejímž 100% vlastníkem je skupina KKCG, také hodlá dále rozšiřovat své služby za hranice sázkové kanceláře. Kromě nabídky loterních produktů, bude nadále posilovat své služby v oblasti transakcí.

V rámci změny image tak Sazka inovuje svou vizuální identitu i reklamní komunikaci. Nová loga respektují historický vývoj, vycházejí ze zavedených logotypů a mají mít jistý evoluční charakter. Vyjadřují modernost, pozitivnost a zábavnost. „Sazka by neměla být jen sázkovou kanceláří, ale společností, která poskytuje zábavu,“ dodal k redesignu Robert Chvátal.

Pod novou vizuální identitou je podepsáno britské studio Sherrman Blunt.

Do konce roku by mělo dojít ke kompletnímu rebrandingu 6 500 prodejních míst Sazka, internetových stránek a mobilní aplikace.

Nová reklamní komunikace bude podle marketingového ředitele Sazka Romana Ječmínka cílit na různé skupiny, a to jak genderové, tak věkové. Od čtvrtka 28. března bude v televizi k vidění nová reklamní kampaň na Sportku s názvem „Nakloňte si štěstí“, pod jejímž kreativním konceptem je podepsána kreativní agentura Havas. Produkci zajišťovala společnost Savage, režie spotu se ujal Jan Kalvoda s Přemkem Ponáhlým.

Televizní kampaň postupně doplní komunikace v dalších mediatypech, zejména print v titulech vydavatelství Ringier.

V současné době je připravována kampaň na Šťastných deset, která by měla odstartovat v polovině května. Jaromír Jágr i nadále zůstává tváří Sazky, stejně tak pokračuje spojení s HC Kladno.

-kch-