Prima spustí bulvární web Prima Style

středa, 10. dubna 2013, 10:56 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Nový společenský web Prima Style se zaměřením na celebrity spustí za týden Prima Online. Chce dosáhnout 0,5 mil. unikátních uživatelů.

Prima Online, dceřiná firma FTV Prima založená pro internetové aktivity televize, spustí v letošním roce druhý nový internetový projekt. Jde o společenský magazín Prima Style (www.prima-style.cz), který je zaměřen na svět celebrit. Denně chce přinášet 20-30 zpráv, videa a fotogalerie. „Dozvíte se vše o českém šoubyznysu, menší část bude o zahraničních celebritách,“ představila projekt Jiřina Köppelová, která zodpovídá za obsah primáckých webů. Dodala zároveň, že směr, kterým se Prima novým webem na internetu vydává, je logický. „Díky našim pořadům jako VIP zprávy nebo Top Star magazín máme velký potenciál v celebritním světě. Budeme těsně ve spojení s televizní obrazovkou,“ řekla.

Nový web zprovozní Prima Online v příštím týdnu. „Nechceme jít cestou, že bychom si najímali paparazzi, nemá to být tento druh webu. Na druhou stranu, pokud bude kauza venku, postavíme se k ní také. Nabídneme i módní policii, témata jako láska, sex, nenávist a zrada či rubriky móda, styl kosmetika, bydlení,“ uvedla šéfredaktorka Ivana Bachoríková.

Ambicí nového bulvárního webu je do šesti měsíců dosáhnout měsíční návštěvnosti 400-500 tis. unikátních uživatelů, 5-7 milionu page views a 3-5 mil. přehrání.

Prima v letošním lednu už spouštěla web Prima Zoom, který se blíží k hranici 170 tis. unikátních uživatelů měsíčně. Představila také novou podobu portálu iprima.cz  a Prima Cool, ke svým novým pořadům – např. Máme rádi Česko, Polívka na víně, Pekelná výzva či Vylomeniny uvedla vlastní mikrostránky. Výčet nových webů tím ale nekončí. „Teď jsme devátým největším provozovatelem internetu,“ uvedl ředitel Prima Online Daniel Grunt.

Pozn.: Obrázky jsou pouze ilustrativní, nejde o definitivní podobu webu.

-mav-