Vladimír Pořízek ředitelem nákupního sdružení OPera

pondělí, 08. dubna 2013, 07:05 Internet & Mobil, Lidé, Rádio, Tisk, TV MediaGuru

Nákup médií pro klienty komunikační skupiny Omnicom bude řídit Vladimír Pořízek, který se do skupiny vrací po pěti letech.

Novým managing directorem nákupního sdružení OPera ze skupiny Omnicom Media Group je s platností od 10. dubna 2013 jmenován Vladimír Pořízek, který se do skupiny vrací po pěti letech strávených v pozici finančního ředitele FTV Prima. Vladimír Pořízek nahradí ve vedení sdružení OPera Pavla Kejlu.

Ve své nové pozici bude přímo zodpovědný Petru Bažantovi, CEO Omnicom Media Group ČR. „Jsem rád, že můžu Vladimíra přivítat zpět v našich řadách a těším se na naši spolupráci,“ řekl ke jmenování Petr Bažant.

Vladimír Pořízek pracoval v rámci Omnicom Media Group v letech 2002 až 2007 na pozici finančního ředitele mediální agentury PHD. Poté odešel do televize Prima, kde působil až do loňského roku jako finanční ředitel, COO a člen představenstva. V minulosti působil také jako manažer strategického rozvoje ve společnosti AGFTRADING patřící do skupiny Agrofert, svou kariéru zahájil v marketingovém oddělení společnosti Českomoravský penzijní fond.

OPera je sdružením pro nákup médií mediálních agentur Omnicom Media Group (OMD, PHD, Attention!Media).

-mav-