Logo Coca-Coly v kampani zmizí, nahradí ho jména

pátek, 10. května 2013, 11:47 Reklama MediaGuru

Coca-Cola spouští rozsáhlou globální personalizovanou kampaň Poděl se o radost, v rámci které budou na lahvích nahrazena loga jmény spotřebitelů.

Společnost Coca-Cola spustí 15. května kampaň s názvem Poděl se o radost! Klasické logo na lahvích Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero nahradí během této kampaně křestní jména a přezdívky českých spotřebitelů. „V Evropě jde o první a celosvětově o největší personalizovanou produktovou kampaň v historii,” uvádí v představení kampaně Coca-Cola.

„Na všech půllitrových lahvích Coca-Cola se objeví 100 nejoblíbenějších českých jmen, na ostatních baleních (1l, 1,5l a 2l PET) budou k nalezení rozmanitá oslovení a přezdívky. Každý si tak může vybrat osobní lahev se svým jménem, nebo obdarovat člena rodiny či kamaráda,“ uvedla ke kampani Kateřina Hladíková, marketing activation manager společnosti Coca-Cola.

Česká a evropská kampaň Poděl se o radost! se inspirovala australskou kampaní se jmény na plechovkách a lahvích, jež proběhla v roce 2011. Ta byla oceněna řadou marketingových cen.

Poděl se o radost! má povzbudit české spotřebitele k většímu sdílení času s přáteli a s rodinou. Bude doprovázena novou digitální platformou www.podelseoradost.com, kde si uživatelé budou moci sami pojmenovat virtuální plechovku Coca-Cola a sdílet ji se svými přáteli na sociálních sítích. Na stránkách budou dostupné veškeré informace o kampani a také přehled plánovaných doprovodných akcí, jež se budou v České republice konat. Prostor bude také pro záznamy „zážitků“ spotřebitelů.

Kampaň v České republice podpoří TV reklama, outdoorová kampaň, online podpora a doprovodné eventy.

-mav-