Zahájí další tabletový titul, lifestylový Adam

čtvrtek, 09. května 2013, 16:05 Internet & Mobil MediaGuru

Do tabletu míří první český lifestylový magazín, který je určený výhradně pro tuto platformu. Přináší jej společnost Forsage-Team.

Společnost Forsage-Team, která se zabývá podlinkovými reklamními aktivitami a tvorbou firemních periodik, přichází s prvním lifestylovým magazínem pro tablety. Je jím titul s názvem Adam, zaměřený na muže starších 30 let ze střední a vyšší příjmové skupiny.

Obsahově se chce věnovat jen lifestylovým tématům, nemá ambici dotýkat se politicko-ekonomických témat. Obsahuje mj. informace z kultury, vědy, techniky, cestování, historie a sportu. Uvádí, že jeho hlavním cílem je zprostředkovat čtenářům kontakt s jeho sny.

„Byl vytvořen se záměrem maximálně využít všech možností, které tento druh publikování nabízí. Články i inzerce obsahují videa, audia, aktivní odkazy a další prvky," oznamuje společnost Forsage-Team.

 

Titul bude ke stažení zdarma v App Storu a v Google Play. Nulté číslo má vyjít v nejbližších dnech, dále bude vycházet jako měsíčník.

Lifestylový magazín Adam je tak druhým tuzemským titulem, který vznikl výhradně pro jeho konzumaci v tabletu. Prvním byl společenský týdeník Dotyk společnosti Tablet Media, jehož premiérové číslo vyšlo v pátek 4. května. Dalším ryze tabletovým vydavatelstvím je Magazino Media, které chce vydávát odborné tituly. První z nich má představit v průběhu května se zaměřením na architekturu.

-mav-