KB se dostala s G2 do názvu pořadu na Óčku

středa, 12. června 2013, 05:54 Marketing, TV MediaGuru

G2 od Komerční banky je hlavním partnerem akustických komorních koncertů, které odvysílá Óčko.

Hudební kanál Óčko odvysílá 16. června a 23. června  záznamy koncertů G2 Acoustic Stage, které se natáčely na konci května v pražské Retro Music Hall. Hlavním partnerem akce je G2 od Komerční banky, kterému se tak podařilo propůjčit svůj název akustickým koncertům a následně jejich záznamu vysílaných na Óčku.

G2 je kromě názvu projektu s koncerty propojen sponzorskými vzkazy, injektážemi, spoty a bude se také podílet na vyhlašování soutěže o lístky na koncerty. Tyto lístky bude možné získat výhradně v soutěži Óčka a G2, prodávat se nebudou.

Projekt G2 Acoustic Stage navazuje na dlouhodobou komunikaci G2 směrem k mladým zákazníkům. Dlouhodobě se snaží právě o výběr neotřelých a zajímavých projektů, které by mladou cílovou skupinu zaujaly.

Podílet se na akustických koncertech doporučila Komerční bance mediální agentura PHD, resp. divize Fuse, která se zaměřuje na nestandardní mediální řešení. „Cílovou skupinu mladých je velmi těžké oslovit. Tento projekt zaručuje přesné zacílení, a to způsobem, který je pro mladé diváky atraktivní. Nad rámec původně plánovaných aktivit se nám podařilo dostat G2 do názvu projektu, což stále ještě není v rámci televizních projektů obvyklé,“ popisuje Hana Halvorsen Banks z Fuse.

V rámci akustických koncertů G2 Acoustic Stage vystoupily kapely Vypsaná fixa, Wohnout a zpěvačka Debbi.

-mav-