Prima přijde s Jakubem Sklářem a Pohřešovaným

pondělí, 10. června 2013, 18:36 TV MediaGuru

Prima family oproti původním plánům změnila svůj program na konec června.

Prima family upravila svůj program na poslední červnový týden. Oproti původním předběžným plánům vyřadila z programu na poslední červnový týden seriál Základka a zařadila do něj seriál Synové a dcery Jakuba Skláře. Ten by měla vysílat v úterý a ve čtvrtek od 20:15, tedy proti novému seriálu TV Nova Doktoři z Počátků.

Úterky a čtvrtky od 21:35 mají v létě na Prima family patřit seriálu Pohřešovaný o bývalé agentce CIA, ve kterém mj. hrají Tereza Voříšková a Karel Roden. O prázdninách se tak seriál Pohřešovaný bude časově střetávat s publicistickým magazínem Víkendové prázdniny a se seriálem Mentalista na TV Nova, ve čtvrtek s novou show Sígři ve výslužbě a seriálem Kriminálka Las Vegas.

Oproti předběžným plánům na poslední červnový týden vypadl z programu Primy také ve středečním prime-time pořad Nikdo není dokonalý (od 20:15). Nahradily ho úvodní medailonky k čtvrté řadě reality show Farmář hledá ženu. V červenci by se ale měl pořad s Jiřím Krampolem ve vysílání objevit.

Prima ale celkově příliš novinek v létě nenabídne, potvrdil v rozhovoru pro ČTK její generální ředitel Martin Konrád. „Od léta nikdy nečekejte nic převratného, lze tam něco vyzkoušet či vyvinout snahu o udržení slotu pro podzimní sezonu, ale jinak je to komerčně nejslabší období v roce," uvedl.

-mav-