Seriál Doktoři z Počátků nahradí přes léto Ordinaci

čtvrtek, 06. června 2013, 10:17 TV MediaGuru

První díl seriálu z lékařského prostředí Doktoři z Počátků odvysílá Nova v úterý 25. června od 20:20.

Seriál Doktoři z Počátků, který od letošního jara natáčí TV Nova, se poprvé divákům představí v úterý 25. června od 20:20, oznámila ve čtvrtek Nova. Znamená to, že nový seriál vyplní čas, který obvykle patří nejsledovanějšímu seriálu současnosti – Ordinaci v růžové zahradě. Nova tak bude chtít letní měsíce, kdy nevysílá své hlavní formáty, zaplnit seriálem z podobného prostředí, který je navíc postavou doktora Oty Kováře v podání Martina Stránského propojen se seriálem Ordinace v růžové zahradě 2.

Producentkou je Lenka Hornová, která na novém seriálu pracuje se stejným autorským týmem, který připravuje Ordinaci. Na scénáři pořadu se tak podílí Lucie Paulová, David Litvák či Lucie Konášová.

Jak už jsme dříve informovali, Nova zatím připravuje 16 dílů. To by znamenalo vysílání do konce srpna, což by pokrylo letní vysílání.

Děj nového seriálu se odehrává v městečku Počátky. „Vztahy, láska, naděje a nové „počátky”. To je seriál, který se odehrává v malebné vesničce Počátky, v níž mají jednoho výjimečného doktora, mnoho svérázných obyvatel a také jednu skrytou hrozbu v podobě podnikatelského záměru. Pilířem příběhu jsou osudy tří mužů, kteří toho mají hodně společného a kteří jdou přímočaře za svým cílem, aniž by počítali s tím, že právě ten cíl se může cestou od základů změnit. Nejen o lékařském prostředí, pacientech a překonávání překážek, ale také o chuti do života kořeněné svérázným humorem a láskou je nový původní seriál TV Nova Doktoři z Počátků," uvádí k seriálu TV Nova.

V seriálu se např. představí herci Martin Stránský, Václav Postránecký, Václav Jílek, Lenka Termerová, Halina Pawlowská, Martin Písařík, Marek Vašut nebo Sabina Laurinová.

Fotografie z natáčení si můžete prohlédnout v galerii.

Foto: TV Nova

-mav-