Seriál Sanitka 2 se ve vysílání ČT1 objeví od září

úterý, 09. července 2013, 16:47 TV MediaGuru

ČT potvrdila, že seriál Sanitka 2, který navazuje na původní seriál, zařadí do podzimního vysílání.

Od září se na obrazovkách České televize objeví druhá řada seriálu z lékařského prostředí Sanitka 2. ČT v úterý potvrdila, že se zařazením seriálu počítá do podzimního schématu. Detaily k novému seriálu představí příští týden na tiskové konferenci.

Podle informací MediaGuru.cz bude seriál pravděpodobně vysílán vždy v pátek večer, tedy v čase, který byl dosud vyhrazený seriálu Vyprávěj. Jeho vysílání se uzavřelo v letošním červnu. Páteční prime-time patří na ČT1 k nejsilnějším.

Natáčení seriálu Sanitka 2 skončilo loni v červnu. Seriál má třináct dílů. Z původní Sanitky se v nových dílech objeví doktor Vojtěch Jandera (Jaromír Hanzlík), Janderova první manželka Eliška (Zlata Adamovská), Janderův bratr Jarda (Tomáš Juřička), Jardova manželka Alžběta (Ivana Andrlová), Doktor Mádr (Petr Kostka), Doktor Karlík (Svatopluk Skopal), Fanda Beznoska (Pavel Zedníček) a Korejs (Jiří Srstka).

ČT1 aktuálně reprízuje původní Sanitku, natočenou v roce 1984. Vysílá ji každé pondělí od 20:00. Druhý díl sledovalo v pondělí 8. července necelých 700 tis. diváků starších 15 let při podílu 21 %.

-mav-