Cesty domů půjdou poprvé 19. srpna, Talent v září

středa, 07. srpna 2013, 14:13 TV MediaGuru

Datum spuštění největší podzimní novinky Primy, show Vyvolení, je zatím utajené.

Skupina Prima nasadí od pondělí 12. srpna větší část svého podzimního schématu, řekl MediaGuru.cz programový ředitel skupiny Petr Vladyka. Prima se tak chce vyhnout pozdějšímu startu z letošního jara, který se mohl částečně odrazit na nižší sledovanosti pořadů zejména na hlavním kanále Prima, myslí si programový ředitel.

Od příštího týdne se tak ve vysílání objeví od 17:40 odpolední zprávy, což je zcela nový formát, se kterým Prima letos přichází. Odstartují také příběhy natočené podle skutečnosti Křižovatky života, které budou jen pro účely představení pořadu vysílány v příštím týdnu čtyřikrát v hlavním vysílacím čase. Z podzimních pořadů půjdou v příštím týdnu dále pořady Prostřeno a Top Star magazín, který se nově přesouvá na pondělí. Zahájí rovněž nová show s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým Quite Interesting (QI).

V týdnu od 19. srpna se divákům představí nová řada seriálu Cesty domů, hlavního seriálu Primy. Vysílán bude ve svých tradičních časech v pondělí a ve středu od 20:15. Zároveň v tomto týdnu budou nasazeny premiérové díly Show Jana Krause, vysílané vždy v pátek v pozdním prime-time.

Reality show Česko Slovensko má talent, připravená na nedělní vysílání, se má podle Petra Vladyky poprvé objevit v září.

Zatím ale zůstává neveřejnou informací, kdy odstartuje hlavní podzimní novinka Primy – reality show Vyvolení. Ta bude každodenně vysílána na Prima Love, na hlavním kanálu Prima pak vždy v úterý a ve čtvrtek od 20:15 a v neděli od 22:20.   

-mav-