GE Money Bank nasazuje nový koncept s kocourem

čtvrtek, 22. srpna 2013, 12:08 Reklama MediaGuru

GE Money Bank přichází s novou komunikací, kterou bude používat další dva až tři roky. Do hlavní role obsadila sarkastického kocoura.

GE Money Bank od 26. srpna spustí nový koncept marketingové komunikace, která odráží změnu positioningu značky. Prostřednictvím netradičního hrdiny – sarkastického kocoura – se chce banka stát snadno rozpoznatelnou značkou, která je odvážná, dynamická, inspirativní a inovativní.

„Chceme být bankou, která svou odvahou a inovacemi inspiruje a dokáže měnit zažité stereotypy ve financích i v běžném životě,“ dodává k nové image Miroslava Misíková, marketingová manažerka GE Money Bank.

Komunikační koncept je postaven na klíčovém hrdinovi v podobě kocoura, který je od přírody mrzutý, sarkastický a poslední dobou i rezignovaný. Nelíbí se mu totiž aktivity jeho páníčka, který miluje pohyb, adrenalin a vzrušení, a tak si neodpustí cynické komentáře o jeho chování. Kocoura mluví herec Marek Taclík.

První kampaň v rámci nového konceptu bude podporovat produkt Úspornou hypotéku. Poběží do půli října v televizi, kině, printu a na internetu. Televizní spot o délce 30s bude nasazen ve skupině Nova, Prima a Atmedia. Režie se ujal Kanaďan David Popescu. Produkci zajišťovala společnost Target Pictures.

V printu bude kromě hypotéky komunikován i produkt Express půjčka. Vizuály nafotil Goran Tačevski. Kampaň doplní regionální eventy a komunikace na pobočkách.

Za kreativou stojí agentura Labstore. Mediální plánování a nákup médií má na starosti agentura Starcom MediaVest.

Další kampaň plánuje GE Money Bank od listopadu.

-kch-