Nova začala natáčet druhou řadu seriálu Expozitura

úterý, 06. srpna 2013, 06:03 TV MediaGuru

Nova investuje do druhé řady krimiseriálu Expozitura, začala ho natáčet v úterý 6. srpna.

V úterý 6. srpna začala Nova natáčet druhou řadu krimiseriálu Expozitura, který je inspirován skutečnými příběhy. Natáčení bylo zahájeno na zámku v Hořovicích. Scénář pokračování seriálu napsali opět investigativní novináři Josef Klíma a Janek Kroupa a zároveň naznačili, o čem druhá řada bude. „Příběhy v nové řadě jsou opět inspirovány skutečnými událostmi. Diváky čeká napínavá podívaná s prvky thrilleru z prostředí nejvyšší společnosti," uvedli.

Diváci budou ve druhé řadě dál potkávat policejní hrdiny Terezu Hodačovou a Dana Chládka v podání Hany Vagnerové a Roberta Jaškówa, jehož postava dozná velkých změn. „Stane se ze mě podivínský samotář, do mého života vstoupí nová žena a také se ukáže, že jsem zapletený do kauzy kolem prezidenta České republiky.“ Hlavu státu ztvární herec Jan Kraus, v seriálu například vystoupí Anna Šišková, Marek Taclík, Andrea Opavská nebo Jiří Dvořák.

První řadu seriálu Expozitura Nova odvysílala na podzim roku 2011. V průměru se podíl seriálu na sledovanosti pohyboval na úrovni 30 % (D15+). Seriál, který rozkrývá vazby v prostředí Berdychova gangu, byl natočen už v roce 2008, ještě před uvedením v Česku stihl prorazit na americký trh.

-mav-