Podzim na Nově: Výměna manželek, Doktoři z Počátků a sitcom Pan máma

čtvrtek, 01. srpna 2013, 16:56 TV MediaGuru

Nova bude pokračovat ve vysílání Doktorů z Počátků. Nasadí také Výměnu manželek.

„Jsme třikrát větší než naše hlavní konkurence,“ řekl na úvod tiskové konference TV Nova k podzimnímu schématu generální ředitel Jan Andruško, který se tentokrát ujal role moderátora tiskové konference. Odkazoval tak na vývoj sledovanosti v posledních měsících, kdy se Nově, především v hlavním vysílacím čase, podařilo konkurenci odskočit. Tisková konference probíhala ve zcela novém pojetí, kdy k novinářům z pódia hudebního sálu pražské konzervatoře hovořil jen generální ředitel. Dotazy novinářů a setkání s herci či s managementem se pak odehrávaly v jiných prostorách po představení hlavních podzimních pořadů.

Prime-timové pořady se Nova pro letošní podzim rozhodla postavit především na osvědčených pořadech, kterými jsou: Televizní noviny, seriály Ordinace v růžové zahradě a Gympl s ručením omezeným. Seriály půjdou ve svých pravidelných časech.

Podzimní vysílání Novy se rozšíří o seriál Doktoři z Počátků, který Nova nejprve naplánovala na letošní prázdniny, vzhledem k úspěšným výsledkům se rozhodla v jeho vysílání pokračovat. Po prázdninách ho bude vysílat jen jednou v týdnu, každou neděli.

V páteční večery, v kterých Nova zatím nedosahuje výsledků podobných z jiných pracovních dnů, zařadí letos na podzim další řadu reality show Výměna manželek.

Zcela novým pořadem bude sitcom Pan máma s Milanem Šteindlerem. Kdy jej zařadí do vysílání, Nova ještě neupřesnila.

„Šest dní v týdnu přineseme svoji vlastní tvorbu, to tady dlouho nebylo,“ uzavřel generální ředitel Jan Andruško.

Podzimní schéma TV Nova, prime-time, 2013

Hlavní pořady TV Nova, podzim 2013

Ordinace v růžové zahradě

Gympl s (r)učením omezeným

Doktoři z Počátků

Televizní noviny

Výměna manželek

Pan máma

-mav-