Lidl obsazuje do kampaně duo Paulus & Ihnačák

středa, 18. září 2013, 09:16 Reklama MediaGuru

Lidl přichází s novým komunikačním konceptem, jehož cílem je povznést každodenní rutinu vaření na zábavu.

Maloobchodní řetězec Lidl uvádí nový dlouhodobý komunikační koncept, který staví na souboji dvou kuchařských es – českého šéfkuchaře Romana Pauluse a jeho slovenského protějšku Marcela Ihnačáka.

„Cílem této dlouhodobé kampaně je povznést každodenní rutinu vaření na zábavu, nabídnout jiný pohled na gastronomii, která stojí na čtyřech základních principech: zdravě, rychle, jednoduše a za super cenu,“ vysvětluje jednatel společnosti Lidl Česká republika Michal Farník.

Uvedení nového konceptu předcházela masivní teaserová kampaň v televizi, rádiu a outdooru. Samotná kampaň zahájí 19. září a poběží v televizi, rádiu, tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích.

Každý týden budou mít oba dva šéfkuchaři za úkol vymyslet z vybraných surovin zajímavý recept. Recepty budou následně dostupné jak na letácích a prodejnách, tak na webové stránce www.kuchynelidlu.cz, kde najdou návštěvníci také instruktážní videa, dobré rady a triky a v neposlední řadě budou moci hlasovat o lepší recept či vkládat vlastní komentáře.

Kampaň připravila zahraniční agentura, její jméno však společnost Lidl komunikovat nechce.

-kch-