Šestou řadu StarDance zahájí ČT v listopadu

úterý, 17. září 2013, 11:07 TV MediaGuru

StarDance zahájí šestou řadu v sobotu 2. listopadu, tvářemi jsou mj. Brzobohatý, Bugár či Kuchařová.

Česká televize představila svůj stěžejní pořad v oblasti zábavy pro okruh ČT1. Taneční show StarDance se letos bude vysílat už pošesté. Podle generálního ředitele ČT Petra Dvořáka je StarDance „vlajkovým pořadem televizní zábavy ČT1“.

Vysílání šesté série zahájí StarDance v sobotu 2. 11. 2013, vyplní tak sobotní prime-time na ČT1. Stejně jako v předcházejících ročnících bude hlavní pořad doplňovat krátký střihový pořad StarDance – Kolem dokola, věnovaný zákulisí pořadu.

Tvářemi letošní řady budou mj. herci Ondřej Brzobohatý, Anna Polívková a Pavel Řezníček, sportovci Imrich Bugár či Šárka Kašpárková, zpěvák Matěj Ruppert nebo Miss World Taťána Kuchařová. V porotě zasednou Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík, Jan Révai a Radek Balaš. Pořad tradičně odmoderují Marek Eben a Tereza Kostková.

Letošními novinkami budou dvě nové melodie, se kterými se soutěžící budou muset vypořádat, a to muzikálové písně a filmová hudba. ČT chce do zákulisí pořadu přizvat také diváky, spustí proto soutěž „Staň se hvězdou StarDance“. Jednomu výherci a jeho doprovodu v každém soutěžním týdnu umožní nahlédnout do zákulisí pořadu a navštívit sobotní přímý přenos.

Pavel Řezníček

Taťána Kuchařová

Imrich Bugár

Ondřej Brzobohatý

-mav-