Barrandov asi zařadí majora Zemana dvakrát týdně

pátek, 10. ledna 2014, 13:34 TV MediaGuru

Seriál Třicet případů majora Zemana by se v únoru mohl objevit v úterý a ve čtvrtek.

TV Barrandov zvažuje, že do únorového prime-time nasadí komunistický seriál Třicet případů majora Zemana, a to dvakrát týdně – v úterý a ve čtvrtek od 20:15. Naznačují to alespoň programové plány barrandovské televize na letošní únor.

Seriál Třicet případů majora Zemana se objevuje na televizi Barrandov pravidelně – v loňském roce byl jedním z mála pořadů, kterým televize v podílu na sledovanosti v hlavním vysílacím čase neztrácela.

Častější zařazení příběhů seriálu, propagujícího komunistickou policii v době po druhé světové válce, by odpovídalo podobné strategii konkurenčních televizních stanic, které své klíčové seriály umísťují do vysílání dvakrát během sedmi dnů.

Úterní a čtvrteční prime-time je na TV Nova pravidelně vyhrazen seriálu Ordinace v růžové zahradě. Dvakrát týdně reprízu seriálu Vyprávěj nabízí nově Česká televize, a to rovněž v úterý a ve čtvrtek. Prima svůj seriál Cesty domů vysílá vždy v pondělí a ve středu.

V únorových plánech TV Barrandov se navíc objevuje další komunistický seriál Okres na severu, a to v úterý od 21:45. Tím by Barrandov v únoru vytvořil z úterního večera  blok ideologických seriálů z doby normalizace.

-mav-