Hlas a X Factor proti sobě nepůjdou, zahájí v březnu

středa, 05. února 2014, 14:39 TV MediaGuru

K přímému střetu reality show by nemělo dojít: Nova a Prima plánují jejich nasazení v odlišné dny.

Přestože komerční televizní skupiny Nova a Prima už na obrazovky v průběhu ledna uvedly většinu svých jarních programových formátů, stále ještě zbývá start hlavních talentových show, které mají pro jarní vysílání připravené. Prima letos odvysílá další řadu soutěže X Factor, Nova přinese druhou řadu pěvecké show Hlas ČeskoSlovenska.

Oba pořady odstartují v první třetině března a podle dostupných informací nepůjdou ve vysílání proti sobě. Jak ukazují předběžné plány na březen, Prima si ponechá neděli večer pro vysílání show X Factor. Nova, která v neděli vysílá seriál Doktoři z Počátků, dokonce zvolí i vysílací den mimo víkend – reality show Hlas ČeskoSlovenska se tak zřejmě objeví ve středu večer, kde teď Nova reprízuje Kriminálku Anděl.

Obě televizní skupiny už oznámily poroty obou soutěží. V porotě pro X Factor zasednou Ondřej Brzobohatý, Ondřej Klempíř, Sisa Sklovská a Celeste Buckinhgam.

V porotě Hlasu ČeskoSlovensko se objeví pět porotců: Pepa Vojtek, Michal David, Marta Jandová, Dara Rolins a Majk Spirit.

-mav-