Nova startuje internetovou videotéku zdarma

úterý, 04. února 2014, 17:53 TV MediaGuru

Přichází se službou Nova Plus, kterou si Nova připravila jako součást oslav 20. výročí.

V den svých 20. narozenin spouští skupina Nova službu Nova Plus, která umožňuje divákům zhlédnout pořady a seriály z vlastní produkce skupiny až sedm dní po jejich odvysílání v televizi. Jde o bezplatnou službu.

Videotéka by měla obsahovat především původní seriály TV Nova: Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Doktoři z Počátků a Kriminálka Anděl. Nabídne také původní zpravodajské, publicistické a společenské pořady: Víkend, Prásk!, Střepiny a Televizní noviny. Poslední epizody se na Nova Plus objeví ihned po odvysílání v televizi a budou zdarma přístupné po sedm dní.

„Pokračujeme tak v obchodní strategii distribuování vlastního obsahu napříč různými kanály,“ uvedl Christoph Mainusch, jednatel a generální ředitel skupiny Nova.

Stránky novaplus.cz jsou rozděleny podle jednotlivých pořadů, které jsou dále provázány na související mikrostránky na nova.cz.

Nova Plus tak na internetu doplní placenou službu Voyo.cz, která je otevřena pouze předplatitelům. Narozdíl od Nova Plus ale obsahuje vedle aktuálně vysílané produkce TV Nova víc než 1,5 tis. filmů a archiv všech původních pořadů TV Nova.

-mav-