O2 podpoří O2 TV na sociálních sítích

úterý, 18. února 2014, 14:00 Reklama MediaGuru

O2 spouští novou kampaň na podporu O2 TV. Spoty natočil kreativní ředitel Y&R Jaime Mandelbaum.

V půlce února odstartuje nová kampaň společnosti O2, jež představí na sociálních sítích službu O2 TV, nabízející funkci nahrávání a zhlédnutí pořadu až 30 hodin zpětně po jeho odvysílání.

„V nové kampani cílíme na technologicky vyspělejší zákazníky, kteří nemají času nazbyt, odmítají se vázat na televizní program, a proto jim unikají zásadní televizní pořady a sportovní momenty," vysvětluje Pavel Jankovský, ředitel marketingové komunikace v O2.

Kreativní koncept kampaně s mottem „Nenechte si vyprávět, co dávali včera v televizi. Raději se na to sami podívejte v O2 TV“ pochází od agentury Young & Rubicam. Její kreativní ředitel Jaime Mandelbaum se ujal režie reklamních spotů s hlavními hrdiny Standou a Martou. „Takového Standu nebo Martu zná každý z nás. Jsou to lidé, kteří vám v práci vykládají o tom, co se včera stalo v jejich oblíbeném seriálu. A vy přitom vůbec nevíte, která bije,“ říká Jaime Mandelbaum a dodává: „O2 se s touto kampaní odklání od své typické komunikační linky a vydává se od produktu směrem k zábavě a příběhu.“

 

Spoty ve spotáži 55 vteřin budou k vidění od 18. února na Facebooku a YouTube, zhlédnout je budou moci i návštěvníci festivalu španělských filmů La Película, který proběhne v Praze, Brně, Ostravě a Hradci Králové. Produkci spotů zajistila společnost Target Pictures.

-kch-