Soukup zapsán jako jednatel Media Masteru

úterý, 04. března 2014, 14:47 Reklama MediaGuru

Jaromír Soukup se po odchodu Radka Jeneše stal jednatelem společnosti Media Master.

Jednatelem společnosti Media Master, která prodává inzertní prostor pro média společnosti Empresa Media, se stal Jaromír Soukup, zjistil MediaGuru.cz z výpisu v obchodním rejstříku. Soukup tak v jednatelství firmy střídá Radka Jeneše, který z firmy odešel. Jak už jsme informovali, vedením Media Masteru byl po odchodu Radka Jeneše pověřen obchodní ředitel Ivo Jerák.

Majitel mediální agentury Médea Jaromír Soukup se tak stal jednatelem další společnosti, která patří do sféry jeho vlivu. Ve svých klíčových firmách – Médea, Empresa Media a Barrandov Televizní studio (držitel licence na vysílání TV Barrandov) – rozhoduje z pozice předsedy představenstva. Jednatelem je pak v některých dalších firmách, která do Médea Group patří (např. Havas Media CR, Real TV, Médea Interactive, Médea Star, Médea Promotion atp.).

K vlastnictví Media Masteru, která dříve prodávala reklamní prostor i pro Českou televizi a exkluzivně pro Český rozhlas, se Soukup ani Médea nikdy otevřeně nehlásili a o vlastnictví se vždy jen spekulovalo. Jako jediný akcionář Media Masteru je uvedena novozélandská společnost NZ Media Group Limited. Společnost se loni přestěhovala do sídla Médea Group v Mikuleckého ulici v Praze. Hospodaření společnosti skončilo v roce 2012 ztrátou 43 mil. Kč.

-mav-