Friml vede obchod MMS, Vágner se stará o akvizice

čtvrtek, 22. května 2014, 08:38 Lidé, Rádio MediaGuru

Obchodním ředitelem zastupitelství MMS je Karel Friml. Karel Vágner má na starost akvizice.

Ředitel národního prodeje rádiového mediazastupitelství MMS Karel Friml přechází na pozici obchodního ředitele. Dosavadní obchodní ředitel MMS Karel Vágner nadále zůstává ve skupině Media Bohemia, na starost má nově akviziční projekty a rozvoj vlastních podnikatelských aktivit.

„Po sedmi letech ve skupině bych se rád zaměřil i na další oblasti rozvoje. V rámci obchodních aktivit skupiny Media Bohemia se budu nadále soustředit na nové příležitosti a akvizice,“ uvedl ke změně Karel Vágner.

„Hodlám i nadále rozvíjet profesní a obchodní vztahy s agenturami a přímými klienty,“ řekl Karel Friml, nový obchodní ředitel skupiny, která zajišťuje prodej reklamy pro více než 50 rádiových stanic na trhu.

Karel Friml pracuje v MMS od roku 2008. Nejprve působil na pozici manažera speciálních operací, následně v oddělení národního prodeje na pozici manažera pro klíčové zákazníky, kde měl na starost část agenturního byznysu, rozvíjení vztahů s klienty, hledání nových příležitostí na zahraničních trzích, či rozvíjení spolupráce s dalšími mediatypy.

Karel Vágner působí na mediálním trhu přes 20 let. Zakládal mediální skupiny Starcom MediaVest Group, působil i v pozici ředitele titulů vydavatelství Ringier a Vltava-Labe-Press. Pro vydavatelství Mladá fronta řídil uvedení ekonomického deníku E15 na trh. Ve skupině Media Bohemia působí sedmým rokem poté, co začlenil startupové projekty do aktivit skupiny.

-mav-