TV Prima ohlašuje třetí nový seriál, nese název Vinaři

středa, 28. května 2014, 10:56 TV MediaGuru

Prima pokračuje v seriálové ofenzívě, oznamuje natáčení třetího nového seriálu.

Natáčení třetího seriálu v krátké době oznámila televize Prima. Dalším novým seriálem je příběh s názvem Vinaři, režisérů Vojtěcha Moravce a Dana Wlodarczyka, režijní supervizi má Jiří Vejdělek. V hlavních rolích se objeví Václav Postránecký, Tereza Kostková a Hynek Čermák.

Autorem seriálu, který Prima označuje jako komediální, je Petr Kolečko, na scénářích s ním dále spolupracovali Zuzana Dzurindová, Jaroslav Žváček, Tomáš Holeček a další autoři. "Věříme, že nový seriál diváky nadchne svou pozitivní atmosférou,“ uvedl programový ředitel Prima Group Roman Mrázek.

Prima na konci minulého týdne oznámila natáčení nového humorného seriálu Svatby v Benátkách a v úterý seriálu s Dagmar Havlovou Všechny moje lásky.

Prima chce tak své podzimní vysílání postavit především na seriálovém formátu. Do vysílání míří už přes léto seriál Svatby v Benátkách a podle informací MediaGuru.cz pravděpodobně ještě jeden z nových seriálů půjde ještě letos – zřejmě právě seriál Vinaři.

Děj seriálu Vinaři: Hrdinkou příběhu je pracovně vytížená manažerka Kateřina, která i se svými dospívajícími dětmi přijíždí na Moravu do rodné vinařské vesnice oslavit otcovy kulaté narozeniny. Shodou okolností tady nakonec i s dětmi stráví celé prázdniny, postupně se sžijí s místním prostředím a zjišťují, že život se dá prožít i jinak – zábavněji, než byli z ruchu a spěchu velkoměsta zvyklí.

-mav-