Svatby v Benátkách dvakrát týdně, zahájí v červnu

pátek, 06. června 2014, 07:23 TV MediaGuru

Prima do vysílání zařadí nový seriál, který se ve vysílání objeví od 29. června dvakrát týdně.

Nově připravovaný seriál Svatby v Benátkách, jehož natáčení oznámila televize Prima, bude do vysílání nasazen už přes prázdniny. První díl odvysílá Prima v neděli 29. června, vyplývá z jejích předběžných programových plánů. Zda půjde o jeden z pravidelných dnů vysílání, nebo jen o jeho představení, zatím není jasné.

Z rozhovoru se scénáristkou seriálu Lucií Konečnou pro Týdeník Televize totiž vyplynulo, že seriál bude do vysílání nasazen dvakrát týdně.

Půjde tak o druhý seriál, který Prima v prime-time bude vysílat dvakrát týdně. Po skončení jarní řady seriálu Cesty domů (pondělí, středa) zreprízuje přes léto seriál Obchoďák, který do vysílání umístí právě v pondělí a ve středu. V podzimním vysílání pak Obchoďák vystřídají nové díly seriálu Cesty domů.

Prima v pátek uvedla, že ústřední píseň nazvanou Spolu složil, otextoval a nazpíval Ondřej Brzobohatý, který je zároveň spoluautorem hudby k celému seriálu.

Prima si chce rychlým nasazením Svateb v Benátkách podchytit diváky a přilákat je k ději seriálu ještě před startem podzimního vysílání.

V hlavních rolích seriálu diváci uvidí Petru Hřebíčkovou (Olga), Hanu Gregorovou (Libuše), Ladislava Potměšila (Alois), Alenu Vránovou (paní Krejzová), Petra Kostku (Karel), Ondřeje Veselého (Filip), Alici Bendovou (Lola), Martina Krause (David), Filipa Blažka (Romeo) a další.

Seriál se odehrává na malém městě, natáčí se v Benátkách nad Jizerou. Ústřední postavou je Olga Drozdová, majitelka svatebního salonu. Olga je relativně úspěšná podnikatelka, které se moc nedaří v osobním životě. Organizuje svatby druhým, ale na svou vlastní zatím marně čeká. Má vztah se ženatým mužem, který jí stále slibuje, že se konečně rozvede. Další informace o seriálu je možné najít na mikrostránce o novém pořadu.

Omluva: V článku jsme omylem zaměnili jméno scénáristky Lucie Konečné za Lucii Konášovou. Scénáristkou seriálu je Lucie Konečná. Za tento omyl se omlouváme.

-mav-