Týdeník Echo poprvé vyjde 27. června

pátek, 06. června 2014, 11:06 Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Echo Media plánuje pro týdeník různé typy předplatného včetně firemního.

Společnost Echo Media, která od letošního jara provozuje online server Echo24.cz, představí doprovodný Týdeník Echo pro veškerá elektronická zařízení na konci června. Poprvé by se měl objevit 27. června, uvedl pro MediaGuru.cz majitel společnosti Dalibor Balšínek.

Echo Media už dříve avizovala, že pro Týdeník Echo chce nabídnout atraktivní výši předplatného. Na rozdíl od zpravodajského serveru bude totiž týdeník placený. Jedno vydání budou moci čtenáři získat za 20 Kč, měsíčně 79 Kč, roční předplatné vyjde na 699 Kč. Echo Media počítá i s firemním předplatným ve výši 10 tis. Kč ročně a korporátním předplatným. To má být určeno firmám, které chtějí využít větší počet přístupů – orientačně cca dvacet kusů a další benefity. Cena tohoto předplatného by měla být 50 tis. Kč.

Týdeník připravuje aplikaci pro platformu iOS, na ostatních platformách bude k dispozici přes webové rozhraní.

Týdeník Echo začne v elektronické podobě, vydavatel ale nevylučuje, že v budoucnu by se mohl objevit i v podobě tištěné. Týdeník Echo doplní denní online zpravodajství, půjde o jeden z doprovodných produktů serveru Echo24.cz. Na hlavní zpravodajský server je ještě navázaný ekonomický server Roklen (název odráží jména majitelů Rudolf Ovčáří, Jan Klenor), který se zatím objevuje ve formě feedu. Na přelomu srpna a září by měl fungovat v plnohodnotné podobě. Třetím projektem rodiny Echo Media pro letošní rok má být motoristický webový magazín AutoEcho.  

-mav-