Výkonný ředitel Vážan končí ve vedení CET 21

čtvrtek, 19. června 2014, 09:56 Lidé, TV MediaGuru

Z managementu skupiny Nova odchází výkonný ředitel Vít Vážan. Jeho pozice obsazena nebude.

Vít Vážan, výkonný ředitel CET 21, která provozuje vysílání skupiny Nova, odchází podle informací MediaGuru.cz ze společnosti. Vážan postoupil na pozici výkonného ředitele (COO/CFO) letos v únoru, a to v rámci úpravy vnitřní struktury CET 21. Do té doby zastával post finančního ředitele CET 21. Nova jeho pozici teď obsazovat nebude.

„Mohu potvrdit, že po vzájemné dohodě došlo k rozvázání pracovního poměru mezi Vítem Vážanem a CET21. Ředitelé jednotlivých oddělení fungují velmi dobře samostatně, proto v tuto chvíli necítíme potřebu pozici výkonného ředitele nahrazovat," reagovala mluvčí televize Anna Suchá s tím, že CET 21 děkuje Vážanovi za odvedenou práci.

Vít Vážan přišel do skupiny Nova v roce 2006, finančním ředitelem se stal o tři roky později. Management skupiny Nova se tak dále proměňuje. Změny nastaly po loňském odchodu prezidenta CME Adriana Sarbu. Větší část tehdejšího managementu CET 21 už odešla.

Od loňského podzimu zastává post generálního ředitele CET 21 Christoph Mainusch, jeden ze dvou jednatelů společnosti CME. Jeho zástupcem se loni stal David Stogel. Z managementu CET 21 odešli  po generálním řediteli Jan Andruškovi i šéf nových médií Pavel Krbec, ředitel kanálů Nova Sport a Fanda Marek Kindernay, marketingový ředitel Ondřej Křivka, ředitel PR a komunikace Josef Koukolíček. Ve vedení  zpravodajství skončil Vladimír Mužík a ve vedení TN.cz Lubor Černohlávek.

-mav-