Česká spořitelna uvede novou značku Blue

pátek, 29. srpna 2014, 02:21 Marketing MediaGuru

Česká spořitelna představí v říjnu novou značku pro osobní bankovnictví.

V říjnu plánuje Česká spořitelna uvedení nové značky s názvem Blue. Na značku upozornil časopis Forbes na svém Twitteru.

Nová značka bude zastřešovat služby a produkty, které dříve poskytovalo Osobní bankovnictví. Zaměří se tedy především na segment středních příjmových tříd, těm, co chodí na účet více než 30 tisíc měsíčně. Nově nabídne možnost Virtuálního bankéře pro lidi, kteří nemohou nebo nechtějí chodit do poboček, službu Busy Banking na sjednávání produktů bez návštěvy pobočky či nový slevový program.

Značka Blue bude stát mezi finančním poradenstvím pro běžné klienty a privátním bankovnictvím pro bonitní klientelu, které funguje pod značkou Erste Premier a Erste Private Banking. „Cílem uvedení nové značky v rámci České spořitelny je potřeba dát této službě vlastní identitu. Osobní bankovnictví je trendem, který oceňuje stále více klientů, proto jsme se rozhodli být první bankou na trhu, která nabídne tuto službu pod samostatnou značkou a rozšíří klientský přístup,“ přibližuje na dotaz MediaGuru.cz Tereza Endrštová z tiskového oddělení České spořitelny.

„Počítáme, že službu Blue bude využívat přibližně 300 tisíc klientů. Předpokládáme, že v budoucnosti přitáhne ještě více klientů,“ dodává Tereza Endrštová.

Launch značky bude podpořen komunikační kampaní, využity budou online i offline kanály.

-kch-