Prima na podzim nasadí novinky, největší jsou Vinaři

čtvrtek, 07. srpna 2014, 17:40 TV MediaGuru

Nové seriály, zábavní pořady a novinku pro zpravodajskou relaci si Prima připravila na podzim.

Nové seriály, zábavní a osvědčené pořady mají tvořit páteř podzimního vysílání televize Prima. Hlavní seriálovou novinkou bude seriál Vinaři v hlavní roli s Václavem Postráneckým. Prima své podzimní schéma představila v jihomoravském Mikulově ve čtvrtek odpoledne. Místo konání vybrala právě v souvislosti s novým seriálem Vinaři. 

„Prima do podzimu vyjíždí s velkou výzbrojí,“ shrnul přípravu komerční dvojky na letošní podzim její programový ředitel Roman Mrázek. Naznačil, že největší očekávání má právě od seriálu z jihomoravských vinic.

Vedle seriálů, které se ve vysílání stejně jako v případě televize Nova a ČT1 objeví pětkrát týdně, přinese Prima na podzim i nové zábavní pořady. Stavět chce také na premiérových dílech některých zavedených pořadů (Top Star magazín, Prostřeno, Partička, Očima Josefa Klímy, Show Jana Krause). Ve vysílání se objeví také nové díly pořadu se Zdeňkem Pohlreichem, a to pod názvem Teď vaří šéf.

Seriál Vinaři s podtitulem Život jak víno nabídne Prima v nedělním prime-time. Vysílat se bude jednou týdně. Další z nových seriálů, Svatby v Benátkách, půjdou dvakrát týdně – v úterý a ve čtvrtek. Prima se tak rozhodla ponechat svůj klíčový seriál Cesty domů v obvyklých časech a dnech – tedy v pondělí a ve středu.

Oproti dosavadnímu schématu se přesune Show Jana Krause z pátečního večera na středu a Očima Josefa Klímy ze středy na úterý večer.

V podzimním vysílání Primy se objeví nové zábavní pořady: Překvápko - pořad s účastí známých tváří, které se převlékají za obyčejné lidi, nová talk show Michala Suchánka a Richarda Genzera TGM: Talkshow Geni a Míši, soutěžní Muži proti ženám s Daliborem Gondíkem a Terezou Kostkovou či Kdo je kdo? – soutěžní pořad s účastí celebrit, moderovaný Petrem Vondráčkem.

Šéfredaktorka zpravodajství televize Prima Jitka Obzinová na tiskové konferenci zároveň oznámila, že Prima pro svoji zpravodajskou relaci začne využívat mobilní zpravodajské studio.

Programový plán TV Prima, podzim 2014

Prima_podzim schema

Hlavní novinky TV Prima pro podzim 2014

Vinaři

Seriál o víně z prostředí jihomoravského kraje, v hlavní roli Václav Postránecký.

Vinari

Svatby v Benátkách

Nový seriál o svatbách, který od poloviny srpna poběží dvakrát týdně.

Svatby v Benatkach

Cesty domů III

Třetí řada klíčového seriálu TV Prima. Novinkou má být návrat docenta Bernáta (Aloise Švehlíka) a jeho seriálové rodiny.

Cesty domu

Překvápko

Známé osobnosti se maskují za obyčejné lidi.

Prekvapko

Kdo je kdo?

Zábavní pořad s Petrem Vondráčkem, účinkují známé osobnosti.

Kdo je kdo

Muži proti ženám

Zábavná show o souboji mužského a ženského pohlaví. Moderují Dalibor Gondík a Tereza Kostková.

Muzi proti zenam

Teď vaří šéf

Další pořad se Zdeňkem Pohlreichem, který tentokrát nechá diváky nahlédnout „do své kuchyně".

Ted vari sef

TGM: Talkshow Geni a Míši

Nová talk show Richarda Genzera a Michala Suchánka.

TGM

-mav-