TV Barrandov vrátí na podzim Ona a On, dá nové seriály

čtvrtek, 07. srpna 2014, 10:00 TV MediaGuru

Na podzim nasadí TV Barrandov původní seriály, publicistické pořady i zábavní formáty.

Televize Barrandov postaví své podzimní vysílání na původních seriálech, zábavních formátech, publicistice a romantických filmech.

Pondělní pozdní prime-time připadne původnímu sitcomu Ona a On, na jehož zářijové reprízy v říjnu navážou nové díly. V úterý po 21. hodině bude vysílán původní seriál ze školního prostředí v problémových částech České republiky – Bastardi, který vznikl kompilací filmové trilogie a nových záběrů. Od října TV Barrandov nasadí šestnáctidílný seriál Stopy života režiséra Tomáše Magnuska z prostředí psychiatrické léčebny.

Pondělní prime-time bude věnován zábavním formátům – soutěži Kurňa, co to je? a talk show Aleše Cibulky Sejdeme se na Cibulce, úterý filmu a novému publicistickému pořadu Týden v Ringu, v němž s politiky bude diskutovat šampion v boxu Ondřej Pála a moderátor Václav Tittelbach.

Ve středu bude vysílána publicistická relace 112 a seriál Zákon a pořádek. Čtvrtek je věnován filmům a poradně Veroniky Žilkové Co mi nedá spát. Páteční večery patří romantickým filmům a bulvárním dokumentům Tajemství, sobota je vyhrazena zábavním formátům, pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové a reprízám Sejdeme se na Cibulce. V neděli budou vysílány filmy a seriál Zákon a pořádek.

Programový plán TV Barrandov, prime-time, podzim 2014, kliknutím zvětšíte

TV Bar_schema podzimHlavní novinky TV Barrandov pro podzim 2014

Ona a On

Vztahový sitcom, v hlavních rolích Kateřina Brožová a Marek Vašut.

natá?ení - TV Barrandov - seriál - Ona a on - Marek Va¨ut - Kate?ina Bro¸ová - Praha - 25.8.2013

Bastardi

Dvacetidílný seriál z prostředí problémové školy. Hrají mj. Igor Bareš, Dana Batulková, Kateřina Brožo­vá, Eva Hrušková, Vítězslav Jandák.

Bastardi

Stopy života

Šestnáctidílný seriál režiséra Tomáše Magnuska, hrají mj. Josef Abrhám, Ivana Andrlová, Yvetta Blana­rovičová, Vladimír Brabec. Ve vysílání se objeví od října.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Týden v ringu

Třicetimunutová politická diskuse, ve vysílání každé úterý. Moderují Ondřej Pála a Václav Tittelbach.

Tyden_v_ringu_Pala_nove

-kch-