Do vysílání se vrací Cesty domů, Ulice a Prostřeno

pondělí, 18. srpna 2014, 12:14 TV MediaGuru

Od pondělí 18. srpna se na obrazovky Novy a Primy vrací zavedené seriály.

Hlavní kanály největších komerčních televizních skupin zařadí do vysílání v týdnu od 18. srpna některé ze svých zavedených pořadů. Do podvečerního času se tak vrací na televizi Nova seriál Ulice, vysílaný každý všední den od 18:30. Konkurenční Prima zase od pondělí 18. srpna uvede nové díly svého nejdůležitějšího denního pořadu Prostřeno. Ve vysílání se objevují každý všední den od 18:00.

Do hlavního vysílacího času se pak vrátí původní seriál televize Prima Cesty domů. Největší novinkou nové série má být návrat Aloise Švehlíka a jeho seriálové rodiny. Cesty domů se na obrazovce objeví ve svém tradiční čase – v  pondělí a ve středu od 20:15.

Jak už jsme informovali v minulém týdnu, největší počet novinek se ve vysílání Novy a Primy objeví v posledním srpnovém týdnu. Hlavní novinka Primy Vinaři v neděli 31. srpna a nové díly Kriminálky Anděl (Nova) rovněž v neděli 31. srpna.

V týdnu od 25. srpna budou mít na Primě premiéru i nová talk show Richarda Genzera a Michala Suchánka TGM: Talkshow Geni a Míši (od 21:30). V úterý 26.8. zahajuje publicistický pořad Očima Josefa Klímy (od 21:30), ve středu v novém čase od 21:35 Show Jana Krause a ve čtvrtek od 21:30 nový pořad s Petrem Vondráčkem Kdo je kdo?.

Nova vrátí v týdnu od 25. srpna svoji největší zbraň – seriál Ordinace v růžové zahradě. Ve stejném týdnu přidá i nové díly Doktorů z Počátků, dále magazíny Víkend, Prásk a Střepiny.

Od začátku září přijdou se svoji podzimní nabídkou také kanály České televize, z nichž hlavní pozornost bude soustředěna na první kanál ČT, který pravděpodobně zasáhne do souboje o diváky komerčních televizí. Zřejmě největší novinkou podzimního vysílání ČT1 bude páteční seriál Neviditelní.

Programový plán TV Nova, TV Prima a ČT1 pro podzim 2014

program_podzim 2014

-mav-