Astrosat vydává tituly v novém, Glanc jako měsíčník

čtvrtek, 25. září 2014, 18:01 Tisk MediaGuru

Čtrnáctideník Glanc přešel na měsíčník, v prodeji jsou i další tituly Astrosatu v novém provedení.

Vydavatelství Astrosat a Astrosat Media uvedlo v posledních dnech několik svých magazínů v novém provedení. Změny nastávají poté, co se portfolio vydavatelství rozrostlo o tituly bývalé Sanomy. Spojení obou vydavatelství Astrosat a Sanoma Media (dnes Astrosat Media) si vyžádalo některé změny ve zpracování a profilaci magazínů.

Od středy 24. září je v prodeji nová podoba magazínu Glanc, který přešel z čtrnáctidenní na měsíční periodicitu vydání. Glanc se zaměřuje na módu, kosmetiku, designové trendy, ale i na život showbyznysu a obyčejných lidí. Jako měsíčník je Glanc v prodeji za 49 Kč. V segmentu měsíčníků životního stylu pro ženy tak jde o další titul, který do něj nově vstupuje.

Glanc

Nově se také představuje tradiční ženský magazín Vlasta, který je od poloviny září v prodeji v novém zvětšeném formátu. Časopis je určený ženám, nevěnuje se celebritám. Zajímá se o vztahy doma i na pracovišti a s přispěním odborníků radí, jak se zachovat v krizových situacích. Obsahuje tradiční rubriky jako kosmetika, móda, zdraví, domácnost, rodina.

Vlasta

Magazín Gurmet se slučuje s titulem Chuť a styl – název časopis, který přišel do Astrosatu z portfolia Sanomy se objevuje ve sloganu časopisu „S chutí a stylem“. Zároveň došlo od září k posunu koncepce magazínu, který sleduje trendy a to, jak jídlo zasahuje do životů lidí. Zaměřuje se mj. i na lidi, kteří hrají ve světě gastronomie významnou roli.

Gurmet

Obsah upravil také Týdeník Květy. V  rozšířeném rozsahu chce rozvíjet koncept společenského týdeníku pro celou rodinu. Více se zabývá současnými trendy i fenomény, ekonomikou, spotřebitelskými problémy, přináší i profily osobností z domova a ze světa.

Kvety

Posunem Glancu se upravila i pozice čtrnáctideníku Story. Orientuje se na celebrity, přináší módní a kosmetické tipy, módní trendy ukazuje na známých tvářích. Přináší i novinky z oblasti zdraví, bydlení, kultury, vaření a cestování.

Story

-mav-