Prima nasadí na konci září show Muži proti ženám

úterý, 16. září 2014, 10:53 TV MediaGuru

Další z podzimních novinek letošního vysílání zahájí v sobotu 27. září.

V sobotním hlavním vysílacím čase se na konci září poprvé představí novinka letošního podzimu, soutěžní pořad Muži proti ženám. Televize Prima ho poprvé uvede v sobotu 27. září od 20:15.

Jde o novou soutěžní show, postavenou na rozdílech mezi muži a ženami. Proti sobě budou stát dva týmy, složené ze známých tváří. Pořad moderují vedoucí týmů Tereza Kostková a Dalibor Gondík. V prvním díle se proti sobě postaví týmy ve složení Veronika Žilková, Dana Batulková a Agáta Prachařová, za muže Ondřej Soukup, Jan Maxián a Vincent Navrátil.

Důležitým článkem celého pořadu mají být diváci ve studiu. Ti jsou rozděleni na ženský a mužský tým, každý tým čítá 100 osob. Diváci „svému“ týmu aktivně radí a napovídají.

Prima dosud v sobotním prime-time nabízí filmy, koncept zábavných pořadů v sobotním večerním vysílání ale rozvíjela v uplynulých sezónách. Nejlepších úspěchů zde v poslední době dosáhla s pořadem Máme rádi Česko, který v průměru sledovalo 650 tis. diváků starších 15 let při podílu 16 % (jaro 2014, zdroj: ATO-Mediaresearch).

-mav-