RF Hobby odstartuje nový týdeník pro ženy

středa, 10. září 2014, 10:47 Tisk MediaGuru

Vydavatelství Pavla Kvoriaka se rozhodlo rozšířit své portfolio o týdeník pro ženy. Zahájí na konci září.

Vydavatelství RF Hobby vstoupí na trh s novým týdeníkem pro ženy Můj čas na kafíčko. Distribuovat ho chce za cenu 12,90 Kč. První číslo vyjde ve čtvrtek 25. září. Cílovou skupinu mají tvořit primárně ženy starší 40 let, sekundární cílovou skupinu ženy starší 30 let. Nabízet má informace ze společnosti (domácí i zahraniční celebrity), servisní rubriky, lifestylová témata, křížovky a zábavu. Plánovaný rozsah je 40 stran. Cena za standardní celostranu je stanovena na 149 tis. Kč.

Muj cas na kaficko_1

V portfoliu RF Hobby půjde o první ženský týdeník. Naváže ale na uvedení loňského bulvárního týdeníku Moje šťastná hvězda. Spolu s ním uvedla společnost RF Hobby i tři programové časopisy, z nichž ale dva kvůli slabým výsledkům z trhu stáhla. Z loňského uvedení novinek tak zůstaly právě týdeník Moje šťastná hvězda a televizní magazín TV program.

Nepůjde ale o jedinou podzimní novinku RF Hobby. Jak už jsme informovali, k vydání připravuje také pánský magazín Guru.

Uvedení týdeníku podpoří mediální kampaň na televizích Prima a Nova. RF Hobby může novým ženským týdeníkem vytvořit konkurenci vydavatelstvím Bauer Media, Burda Praha, Czech News Center a Astrosat Media.

-mav-